Vi skal se på wikiskriving:

Lag en konto,
Når dere lager wiki som elevene skal være med på, er det lurt å bruke muligheten:
http://www.wikispaces.com/content/private-label/k-12
Her må vi passe på at vi lager en som er K12, (dvs. for undervisning i usa). Da slipper vi å få reklame på siden av wikien.

Vi kan velge hvilken grad av åpenhet vi skal ha. Dette kan vi endre etterhvert også. Du kan åpne en lukket, og lukke en åpen. Gå på Manage wiki og se på permisions.

Lag en lukket og ha en testperiode på 30 dager, så ber du om å bli registrert som skolebruker (dette er det lenge siden jeg gjorde, gi meg beskjed dersom det blir feil) Deretter kan vi lage så mange lukkede som vi vil, for oss på Drammen er det en fordel siden 18 klasser skriver om nesten det samme hvert år. Men ellers skal det være gode grunner for å lukke, synes jeg.
Vi kan velge om menyen bare lages mens vi produserer sidene, da blir det litt hulter til bulter, dvs. alfabetisk :) Eller vi kan bygge opp et hierarki og få lagt ting som vi vil. Vi løser det med å gi våre instruksjonssider med tall forran, og gruppenes sider med gruppennr først.
Ellers er det som vanlig med å sette inn tekst, lime inn bilder og slikt. Det blir ikke fancy, men det er et realt verktøy.

Kommentarer - Dere kan velge om dere vil ha en diskusjon for hele wikien eller om dere vil ha det pr. side OBS dette må settes på! Manage wiki og deretter wiki information, bla litt nedover der.

History